אבא שלי משתמש לי בכסף. מה לעשות?

סטיבן בן 14 | כתב את השאלה ב-13/11/19 בשעה 20:38

היי,
לא מזמן הצלחתי להרוויח מספיק כסף בשביל לקנות לעצמי את המחשב שהרבה זמן רציתי...

לאחר שסיפרתי את זה לאבא שלי הוא לקח לי את כל הכסף (סביבות ה5500 שקל).

לא מזמן שברתי לאחותי הקטנה את המסך באייפד, הבטחתי לתקן אותו בכסף שלי, ההורים לא עוזרים לי (מבחינה פיזית) לתקן אותו, ובגלל שהזמן אוזל, אבא שלי מאיים עליי בכך שייקח לי את כל הכסף.

לא מזמן הבנתי שהוא כבר כמעט בזבז 1000 שקל מהכסף שלי, ואמר שאני לא יודע לכבד כספים ובגלל זה אני לא עומד לקבל את המחשב...

רציתי להתקשר למשטרה ולספר אבל אני חושב שזה שטותי מידי, מה לעשות?