אמא שלי מאבדת עשתונות כשאני יוצא בלילות, מרגיש כמו ילד קטן. איך להתמודד איתה?

Iron Man בן 25 | כתב את השאלה ב-12/11/19 בשעה 09:38

אני בן 25 שמתגורר עם הוריי
כשאני יוצא בערבים אימי מתקשרת אלי בכל הזדמנות לשאול מתי אני חוזר
ניסיתי להיות נחמד. ניסיתי להסביר בצורה שכלתנית. ניסיתי לצעוק. ניסיתי להבהיר שאני ילד גדול. ניסיתי לנתק טלפונים וחזרתי לקבלת פנים חמה שמי שייצפה מהצד יניח שמתנהגים כך לילד בגיל בר מצווה שיצא לבלות ואבדו עקבותיו.
ניסיתי כל הדרכים מרעות ביותר ועד סובלניות ביותר. היא לא מפסיקה!

איך מתמודדים עם אמא כזאת?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"