אבדה לי הדרך. אני רק רוצה להתפרנס בכבוד. מה לעשות? איך להתמודד?

אנונימי בן 30 | כתב את השאלה ב-11/11/19 בשעה 19:06

כבר הרבה שנים שאני מחפש את הדרך ולא מוצא.
התחלה דווקא הייתה מבטיחה 14 שנות לימוד , החלטה לוותר על התעסקות בלימודים ובצבא ולהתגייס לקרבי שם קיבלתי עיטור עוז על הפעילות שלי .
השתחררתי וכמו כולם טסתי לטיול אחרי הצבא ודווקא אז שחזרתי הכל נהרס , כל עבודה שעבדתי בה נתתי את ה100 אחוז ובסוף נוצלתי , החובות לא מפסיקים להצטבר , החברים שכל הזמן היה סביבי נעלמו ונשארתי לבד לגמרי , לנשים אני בכלל לא ניגש כי אין לי מה להצעיע והכי גרוע הוא שכל מה שעברתי בעבר שלי והרגעים שלמדתי להדחיק כדי לנסות לא לזכור חוזרים אליי בלי הפסקה .
ובגיל 31 אני מוצא את עצמי בלי עבודה , רץ בין שכרויות , בלי רישיון נשלל לי לשלושה חודשים , בלי זוגיות , בלי כבוד , בלי כסף למחר אפילו והכי גרוע עם סיוטים שמצטרפים אליי כל לילה למיטה על צבא ומשפחה .

ואני בסך הכל רוצה עבודה להתפרנס בכבוד , לא להיות חייב לאף אחד , לא מבקש אפילו לאוהב או שיאהבו אותי
רק לחיות בכבוד .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"