ניסינו לשכב אבל זה לא נכנס, לאחר מכן העיר הערה מוזרה. מה לעשות?

:) בת 18 | כתבה את השאלה ב-11/11/19 בשעה 11:06

אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין בשישי/שבת.
היה משחק מקדים, שנינו היינו חרמנים והכל היה בסדר גמור, עד רגע ההכנסה.
זה פשוט לא נכנס. בהתחלה חשבתי שאני לא בסדר ושאני פגומה או משהו בסגנון.
אחר כך חבר שלי פשוט אמר שאנחנו לא נעשה את זה שוב כי כאב לי כשהוא הכניס אותו, כי בקושי הכיפה נכנסה. ובנוסף אמר שזה טיפה הוריד לו. מה זאת אומרת הוריד לו? שנינו בתולים, מה כבר יכול להוריד? אז לא נכנס, אני בתולה.
קשה לי לדבר איתו או אפילו להסתכל עליו ממה שקרה בלילה ההוא. ואם אנחנו מדברים אז ממש בקרירות.
והוא אוהב אותי, הוא אוהב אותי מאוד. ואני אוהבת אותו. הוא יעשה בשבילי הכל. אבל זה מתסכל אותי למה זה לא נכנס? ולמה הוא הגיב בצורה כזו?
בבקשה עזרה אני מתחננת.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"