נמאס לי מהחיים האלה, למה כל הזמן אני מרגיש שבא לי למות למה?

שוקי בן 24 | כתב את השאלה ב-11/11/19 בשעה 13:38

למה כל הזמן אני מרגיש שבא לי למות למה? ומה עשיתי שאלוקים כל כך שונא אותי? בקיצור אני פשוט רוצה למות ואין לי מה לעשות בחיים האלה אין לי בשביל מה לחיות וגם אין לי חברה , ושלא נדבר על הקשיים שעברתי, זהו פשוט נמאס לי מהחיים האלה

עדכון משוקי, שואל השאלה 2019-11-11 15:28:04

אז ככה קודם כל תודה לאלה שמנסים לעזור לי אבל רציתי להבהיר שכמובן זה לא תמידדד שאני מרגיש ככה אבללל הרבה פעמים כן וזאת הרגשה איומה שכאילו בא לי לזרוק את הכל וזהו וסוף העולם וכו, ולדעתי מה שחסר לי זה חבר'ה וגם בא לי להתחיל לימודים , וכן יש לי עבודה אבל גם בעבודה הרבה פעמים אני מרגיש שבא לי למות וכו , וגם לדעתי זה בגלל השפעה של העבר שלי, הייתי בבית ספר שכולם היו מרביצים לי וגם בבית לא בדיוק קיבלתי חום , ואגב לזה יש השלכות משמעותיות ככה שזה לא קל לחיות עם זה , ואגב זה עוד סיבה להרגשה לא טובה , בקיצור אני שמח שיש אנשים שמקשיבים לי כי זה גם חסר לי וממש תודה רבה , וגם תודה שאתם מבינים אותי
שמור עדכון

האם אני היחיד שמרגיש ככה

לא

כן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"