הציע לי לבוא אליו וסירבתי. איך לחזק איתו את הקשר?

נונה בת 22 | כתבה את השאלה ב-10/11/19 בשעה 18:03

היי, הכרתי בעבודה מישהו ממש נחמד
עד לפני כמה ימים לא ממש דיברנו חוץ מפעמים מעטות עד שפתאום הגענו למצב שאנחנו משוחחים והיה לי ממש כיף ומצאתי בו עניין.
אחרי יומיים שאנחנו מדברים הוא קצת רמז לי על כך שהוא רוצה שנפגש. (תמיד שאל מה אני עושה היום ומה התכנונים שלי להמשך הערב).
עד שהוא פשוט הציע לי שאבוא אליו הביתה ונראה סרט ביחד.
אם לומר את האמת, לא כל כך רציתי שהפעם הראשונה שבה אנו נפגשים לבד תהיה בבית שלו ולא באיזה מקום ציבורי ונחמד, לא מתוך פחד אלא כי אני באמת רוצה להכיר אותו בצורה עניינית.
אמרתי לו שאני עייפה היום ושאפשר פעם אחרת.
הוא לטענתו קצת התבאס, לאחר שעברה שעה מהשיחה שלנו שלחתי לו הודעה בכדי לנסות להשכיח את זה ולהמשיך להנות מהשיחות שלנו, דיברנו והכל היה ממש בסדר.
עכשיו חשוב לי לציין שהוא הציע לי לבוא אליו ב9 בערב ולמרות שאמרתי לו שאני עייפה הוא היה נוכח לדעת שנשארתי ערה בערך עד 1-2 בלילה.

מאז אותו הלילה ששוחחנו, עברו יומיים והוא לא פנה אליי בהודעות (בשישי לא פגשתי אותו בעבודה)
אני פניתי אליו אתמול ושאלתי לשלומו, הוא אמר שהכל בסדר ושלח תמונה של איפה שהוא נמצא באותו רגע, אמרתי לו שיהנה והוא אמר תודה.
מאז לא התפתחה שום שיחה מהכיוון שלו והוא לא הראה בי שום עניין, אפילו לא שאל לשלומי.

אני באמת כבר לא יודעת מה לחשוב, אני ממש מסוקרנת מלהכיר אותו ורוצה שזה ימשיך אבל הוא ממש נעלם לי פתאום.
אני מפחדת לשלוח לו שוב הודעה כדי שהוא לא ירגיש שאני מעיקה עליו כי זו ממש לא כוונתי.

האם הוא מתנהג ככה כי סירבתי לו?
למה בעצם צריך להתנהג ככה אם סירבתי אחרי יומיים של היכרות בלבד? זה לא לגיטימי?
איך אני מחזקת איתו את הקשר ומחזירה את המצב לקדמותו?
מה אני יכולה לעשות כדי שזה ישתנה?
איך אני יכולה להגיע איתו לשיחה על הנושא הזה מבלי שהוא ישקר ויגיד שזה לא קשור בכלל?

אני ממש מרגישה מבואסת ממנו ובעיקר מעצמי אפילו שאני חושבת שלא עשיתי משהו שהוא לא בסדר אבל הוא ממש מרוחק פתאום.

אודה לעזרתכם...
❤️