לחברה שלי יש ידידה לסבית והיא שונאת אותי, ומקנאה בקשר שלנו!

ציטוט בן 24 | כתב את השאלה ב-09/11/19 בשעה 18:09

אז כמו שהבנתם,
לחברה שלי יש ידידה לסבית.
לא סתם ידידה, אחת החברות הכי הכי קרובות שלה מסתבר.
היא גרה אצלה בבית, בניגוד אליי שאני עוד גר אצל ההורים.
בעיה שצריך לפתור כבר.

האמת שכבר מהרגע הראשון ששמעתי שיש לה ידידה לסבית מאוד מאוד קרובה, נדלקה אצלי נורה אדומה.
מבחינתי זה כמו "ידידות" בין גבר לאישה, מתישהו צד אחד יפתח רגשות ובמקרה הזה, זו הבחורה הלסבית.
כששמעתי שיש לה כבר בת זוג, זה די הרגיע אותי.
כבר לא הפריע לי בכלל שהן קרובות.

בזמן האחרון אני שם לב להתנהגות מאוד מוזרה בצידה, על גבול האובססיבית.
בכל פעם שאני וחברה שלי נמצאים ביחד(בדירה, בחוץ....בכל מקום אפשרי אנעארף)
היא מתקשרת אליה עם שאלות כמו "נו הוא הלך כבר"??
"נו כמה זמן אתם יכולים להיות ביחד, אני גם רוצה להיות איתך"
היא באמת מתקשרת בכל פעם שאנחנו ביחד, עד שחברה שלי כבר התחילה לסנן אותה.

לא אשכח את הרגע ההוא שהיינו שלושתנו במסיבה של חבר משותף , חברה שלי ואני רקדנו וההיא נדבקה לה לנשמה.
היא ממש חסמה אותה מלהיות איתי
וחנקה אותה בחיבוקים
ויצא שנשארתי בצד, והן היו ביחד צמודות כל הערב.
חברה שלי לא הפסיקה לחייך אליי חיוך מתנצל.

כשאנחנו מתנשקים או מתחבקים, היא תולה בנו מבטים ארוכים..

כשאני ישן אצלה, היא דופקת לנו הרבה על הדלת (אפילו כבר תפסה אותנו בסיטואציות אינטימיות)
לפעמים מעירה אותנו ב7 בבוקר... או ב2 בלילה...
ומזכירה לחברה שלי "שהן קבעו ללכת למקום הזה והזה מחר ושהיא לא תשכח, ותלך *איתי* לאנשהו בטעות.."
פעם היא רצתה להצטרף ליציאות שלנו וכשחברה שלי ניפנפה אותה ואמרה לה שהיא מעדיפה לבלות איתי לבד,
היא כזה אמרה לה "בסדר, את יכולה להגיד לי *שהוא* רוצה להיות איתך לבד..." (לא אני אמרתי לחברה שלי להגיד לה את זה)
עשתה פרצוף נעלב והלכה.
מאז היא התחילה בהתנהגות מגעילה כלפיי, כמו להתחמק מלהגיד לי שלום...או פשוט להתעלם כשאני אומר לה "היי".
או לצאת עליי על דברים ממש קטנים.
פעם אחת באתי לבקר את חברה שלי, ורק חברה שלה הייתה בדירה
ביקשתי ממנה שתמסור לה שהייתי כאן, והיא בכלל לא מסרה לה.
על זה אמרתי "בסדר, טוב אולי היא שכחה"....

אבל בכללי, נראה שהיא מחפשת בי רק את הרע
הייתה פעם שחזרנו מבילוי.. וחברה שלי בכתה כשנכנסנו הביתה... (עקב הודעה מצערת על בן משפחה")
איך שחברה שלה ראתה אותה בוכה, היא הייתה כזה "למה את בוכה??! מה הוא עשה לך"??? והסתכלה עליי.
אני הייתי כזה וואטפאק, אחותי מה את מאשימה אותי.
אין לי בעיה עם זה שהן חברות והיא אוהבת אותה, אבל לא בא לי שזה יבוא על זמן האיכות שלי עם חברה שלי כמעט כל הזמן.
זה קורה המוןןןןן היא נידי והיא נדבקת מדי,
אני לא אומר לחברה שלי כלום על זה כי לא נעים לי ללכלך
אבל היא קולטת לבד, וכל הזמן אומרת לי שהיא תדבר איתה ותפצה אותי.
נראה שהיא לא יודעת איך להגיד לה.
פעם זרקתי לה אחרי המון התלבטויות "אולי היא באמת מאוהבת בך.."
חברה שלי עשתה לי פרצוף ואמרה לי "מה פתאום, איזה שטויות"..
לדעתי היא נחרדת מהאופציה הזאת כי זה יהרוס את החברות הטובה שלהן.
אגב, היא ובת הזוג שלה חתכו את הקשר מזמן, רק לאחרונה חברה שלי סיפרה לי.

מאוהבת בה?

כן, מאוהבת+אובסביבית

לא מאוהבת, רק רכושנית.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"