חברות מהבית בזמן השירות הצבאי ואחרי, אפשרי?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-06/11/19 בשעה 17:07

אני מתגייסת בעוד כמה ימים כלוחמת. היציאות שלי הביתה יהיו קצת קשות.. לקראת הגיוס הפחד הכי גדול שלי הוא שהקשר עם החברות הכי טובות שלי מהבית, חברות שלי מהתיכון שעברו איתי המון יתנתק בגלל המרחק.. אני יודעת שהצבא הוא מקום שמכירים בו אנשים והרבה אפילו אומרים "חברים לחיים", אני כן באה פתוחה להכיר חברים חדשים אבל החברות המבית הן משהו שאני לא רוצה לוותר עליו.. אחת התגייסה לפני שבועיים ואחת נשארה ללמוד לימודים אקדמיים, אנחנו מדברות בווטסאפ כשיש לה זמן בבסיס.. אבל מה שמפחיד אותי הוא כשאני אתגייס ואהיה רחוקה שכל זה יהרס..
יש פה מישהו שכן הצליח לשמור על חברים מהבית בתקופת הצבא והאם זה אפשרי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"