אין לי בשביל מה לחיות. ואין לי עם מי לדבר על זה. איך להתמודד?

מה זה משנה בת 29 | כתבה את השאלה ב-07/11/19 בשעה 07:24

אני בודדה. אין לי חברים. אין לי זוגיות. אין לי כסף. לא יכולה לטייל. לא יכולה להנות מהחיים.
ואין לי עם מי לדבר על זה. אין לי עם מי להתייעץ. לשפוך את הלב.
אין לי תקווה. אני באמת מרגישה שאשאר לבד לנצח. שהחיים שלי זה זה. מה שקורה ממש עכשיו.

הייתי נולכת לפסיכולוג אבל גם לזה אין לי כסף.

אני רק רוצה ללכת מפה כבר. ואם לא היו באחריותי החתולים שהצלתי גם לא הייתי נשארת. אני רק לא יכולה להיות בטוחה שהם יהיו בידיים טובות.

אין לי שאלה. חוץ מ"בשביל מה?"

להיות או לא להיות.

להיות.

ותרי - לא להיות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"