איך להתמודד עם הערות יומיות על הלבוש שלי וצורת החיים שלי?

אנונימי בן 45 | כתב את השאלה ב-05/11/19 בשעה 12:51

היי לכם

הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
אני חי לבד, בדירה קטנה מאוד בדמי מפתח שהורי קנו ממיטב כספם,עובד במשרה מלאה 5 ימים בשבוע, חוסך את רוב המשכורת לשעת צרה, וקונה בגדים בקניון בסוף עונה, בחצי או בשליש מחיר, בעיקר מתלושים שאני מקבל בעבודה.

ואז באים אנשים, וזה קורה כמעט כל יום, בשכונה או בעבודה, ומעירים לי שאני לובש רק מותגים, שבטח אני מרוויח הרבה כסף, שיש לי יום חופשי ולמה אני לא עובד בו, שירשתי דירה, שאני גר בשכונת יוקרה, שאם אני אמכור את הדירה, אוכל לקנות וילה בשכונה אחרת, שהם צריכים לעבוד קשה מאוד בשביל לשכור בית ועוד כל מוני היערות

ואני כל הזמן מתנצל ואומר שהדירה לא שלי, שזו לא שכונת יוקרה ( אפילו שלחתי פעם תמונות של כל ההומלסים שיש אצלנו), שאני קונה רק בסוף עונה, שביום שאני לא בעבודה אני מכין דברים מהבית...

אבל זה לא משכנע אותם

אז השאלה אם זה נכון. האם צריך להמשיך ולהסביר שזה לא כמו שזה נראה או לתת לאנשים לחשוב מה שהם רוצים, גם אם זה לא נכון?

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2019-11-07 22:57:27

היי לכם

תודה על העצות, אתם באמת צודקים. אני אנסה לעשות ככה
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"