איסוף קרבי יותר שמירות או פעילות?

איתי בן 18 | כתב את השאלה ב-12/11/19 בשעה 17:01

אני בעל מוטיבציה גבוהה ורצון גבוהה לשרת, נתונים טובים( קבא 56 דפר 70 ופרופיל 97), כושר גבוהה מאוד, מיונים לטיס לא עברתי וגם לא ממש עיניין אותי.. רציתי מאוד יום סיירות אבל באותו יום היה לי חום ולא נתנו לי לבצע... אני גם חסום מגיבוש צנחנים עקב מיון לקשרג שאני לא מעוניין...
הצבא לא השאיר לי הרבה ברירות ואני נאלץ להתגייס לתפקידים ללא מיון לפי המנילה והשאלה שלי כמה איסוף קרבי מבצעיים ופעילויות, אני מעוניין לעשות משהו אחר מחיר רגיל והשאלה אם איסוף קרבי זה כמו שמתואר באינטרנט או שזה בלי הרבה פעילות ובעיקר שמירות
תודה לעונים.

מה לסמן במנילה

איסוף קרבי

חיר

שריון(פלסר7)/ תותחנים

הנדסה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"