הכנסתי להריון מישהי בת 16.5 והיא לא מוכנה להפיל, בא לי למות!

מאור בן 17 | כתב את השאלה ב-01/05/14 בשעה 19:20

היי,ידידה שלי התייעצה כאן אתמול והמליצה על האתר.
אז אני מאור,בן 17 וחצי,מתכנן להתגייס בתחילת שנה הבאה לקרבי.
אז ככה,לפני כמה חודשים,בערך 4 ככה,יצאתי עם מישהי (ממש לא היינו בקטע רציני...),היינו בערך חודש וחצי ביחד.
תמיד כששכבנו הייתי שם קונדום,יום אחד שאלתי אותה אם היא לוקחת גלולות והיאענתה לי שכן,אז ברוב טיפשותי שכבנו בלי קונדום.
ולפני שבוע שכבר שכחתי ממנה תאמת,היא התקשרה אליי וביקשה ממני להיפגש,נפגשתי איתה,ואז היא סיפרה לי שהיא בהיריון מימני ושהיא כבר בחודש רביעי!!!.
שמעו אני בהלםם ובאלי למות,היא אמרה שהוא בטוח שלי כי לפניי היא שכבה רק עם החבר הקודם שלה שזה היה הרבה זמן לפניי...ושאחרי לא היה לה אך אחד.
היא אמרה לי בפירוש שאין מצב שהיא מפילה את התינוק הזה,ושההורים שלה תומכים בה בזה.
התחלתי במסע שכנועים בפניה,שזה יהרוס לשנינו את החיים בגיל כזה,ושניראה לה בכלל שאני יכול להיות אבא!!!,שזה מוקדםם לגמרי,שכולי בחיים היפים והכל יהרס ליעכשיו...ההורים שלה תומכיםם בזה,הם טוענים שזה יהיה כבר מוות לתינוק.
אוף,אלוהים ישמור!!!...אני באמת נראה למישהו מכם אבא?!?!,מה עם הצבא?,עם החיים שלי?.
דרך אגב-היא בת 16 וחצי!!.
אשכרה בגלל שהילדההמפגרת הזאת שיקרה לי שהיא לוקחת גלולות הולך להיתקע לי החיים!!.
באלי למותת!,אני לא רוצה להשמע רע אבל אמרתי לה שאם היא רוצה להמשיך עם התינוק,שתמשיך...אני לא עומד לקחת בזה חלק בכלל,מי אמר שהתינוק הזה בכלל שלי?.
היא אמרה לי שאין לה בעיה לעשות בדיקה,ושאני יראה שאני האבא,ושהיא לא מחזיקה אף אחד בכוח...ושהיא יכולה לחלוב מימני כסף.
יש בכלל חוקים נגד זה או משווו?!
ככל הידוע לי אין,אבל אני חייב משו,באלי פשוט למות,נשבע לכם אני כותב לכם ומת פה מבכי!!.
בכלל אם אין לי מה לעשות בנידון...אז כאילו שנינו עדיין לא בני 18,היא יכולה ללכת בכלל לבית משפט נגדי 'ולחלוב' אותי מכסף כמו שהיא אמרה?.
אני לא מתכוון להיות איתה,בטח שלא להתחתן איתה!!!!!,ולגדל איתה את הילד הזה...אני כבר לא יודע מה לעשותת,בכלל טוב שהיא לא סיפרה לי את זה כבר בחודש תשיעי...סיפרה לי אחרי אשכרה 4 חודשים...
חייב את העצות והעזרה שלכםם...חייב!!!.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"