מתלבט אם לעשות ניתוח אף?

בן בן 23 | כתב את השאלה ב-27/10/19 בשעה 14:33

אני בן 23, ויש לי אף קצת עקום.
מעולם לא חשבתי על ניתוח, אבל התעורר לאחרונה צורך רפואי בניתוח באף שלי - אז חשבתי על הדרך גם לשלב את הניתוח האסתטי.
לאחר בירורים, מסתבר שבלתי אפשרי לשלב גם את הניתוח הרפואי וגם את האסתטי בניתוח אחד. מה שאומר שאצטרך לעשות קודם את הרפואי ורק לאחריו את האסתטי - אבל מאז שהרעיון קפץ לי לראש אני לא מצליח להוציא אותו משם.

האמת.. זה לא כזה חמור, בבית ספר מעולם לא צחקו עלי על זה (וכן צחקו עלי על משקפיים למשל, כך שכנראה זה לא כל כך משמעותי).
מצד שני, זה יוצר חוסר סימטריה בפנים שלי. ואני מאמין שאם האף שלי יהיה ישר וסימטרי, זה יכול להפוך אותי לאדם יפה יותר. שאלתי שני חברים והם אמרו לי שמתוך 10, היו נותנים לי 7. כך שאני לא מכוער, אבל אולי אם איישר את האף שלי אוכל אשכרה בפעם הראשונה בחיי להיחשב יפה.
אולי יהיה לי מעט קל יותר עם נשים, אולי ייפסקו התקופות האלו שאני מרגיש מכוער אחרי שאני מסתפר, אולי אוכל להיות שלם יותר עם עצמי.
העלות היא 10 אלף דרך קופת חולים. ואני ממש מתלבט אם אני באמת צריך את זה - מה דעתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"