אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

נותנת שירותי מין בהתנדבות לקרביים מהפלוגה כדי לשמח אותם, להפסיק?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-25/10/19 בשעה 15:47

אני יודעת שאני הולכת "לחטוף" על זה הרבה ביקורת אבל אני מבקשת מכולם להבין מראש שזה משהו שאני עושה אותו במודעות לגמרי, מרצון, מאהבה, כדי לשמח ולספק את החיילים הקרביים בגדוד שלי שעובדים קשה ומבחינתי זו שליחות
אז בבקשה שאף אחד לא יתיף לי כאן מוסר כי זה לא הכיוון של השאלה בכלל
אני משרתת בגדוד כחיילת הנהלה (אני לא קרבית) ומצאתי דרך לשדרג את השירות כדי שגם אני אהנה וגם החיילים שמשרתים ומסכנים את עצמם
מדי פעם אני מתחברת לבנים קרביים שנראה לי שצריכים את ה"הפוגה" הזאת וצריכים קצת להנות ואני מציעה להם לילה כיף איתי
אני לא הולכת רחוק ועושה אורגיות אז שזו לא תהיה הסיטואציה שלכם בראש חח
אני בסה"כ בשבוע שוכבת עם 2 גברים ומבקשת מהם לשמור על דיסקרטיות וממה שאני יודעת הם גם עושים את זה ומכבדים אותי מאוד
הבעיה שלי זה שבתמימותי סיפרתי את זה לחברה טובה שלי מהבית (לא מהבסיס) והיא ממש נבהלה והתעצבנה עליי למרות שאמרתי לה שאני עושה הכל מרצוני ושומרת עם אמצעי מניעה
היא גם הגזימה וקראה לי זונה למרות שאני ממש לא עושה את זה בתשלום
היא לא השכילה לראות את הצד החיובי שבזה וזה מאוד אכזב אותי
לכן אני מבקשת לדעת כאן בתגובות בצורה מכובדת בבקשה אם אתם מצליחים לראות את הטוב שבמעשים שלי או שאתם בצד שלה
תודה

ֱבצד של מי אתם?

שלך

של חברה שלך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"