זוגיות שניה במקום עבודה קטן, מה לעשות?

אוכל כאפות בן 26 | כתב את השאלה ב-23/10/19 בשעה 18:18

אהלן! אני ברמן במסעדה נחשבת במרכז הארץ, יצאתי תקופה של חצי שנה עם אחת המלצריות, היינו מאוהבים והיה לנו טוב נורא עד שהיא החליטה להפרד ולפרק מסיבותיה שלה (שלא ממש הבנתי).
כמה חודשים אחרי הפרידה אני ומלצרית אחרת התחלנו להתקרב ולאחרונה התחלנו סוג של לצאת ביחד, היא מקסימה ואני נמשך אליה מאוד וכיף ביחד אבל הלב שלי לא אצלה, אני עדיין חושב על החברה הקודמת בכל הזדמנות וכשאנחנו מתראים בעבודה הכל עולה בחזרה. זה טיפשי לקוות שנחזור כי הסיכוי לא נראה סביר אבל אני לא שולט בזה. מרגיש לא נעים מהנוכחית שכמובן לא יודעת שאני עוד אוהב את האקסית.. אמרו לי לזרום ולראות לאן זה יתפתח ואולי זה יעזור לי להשתחרר, מצד שני אני לא רוצה שאם זה לא יצליח היא תיפגע ממני, זה הדבר האחרון שבא לי לעשות.
גם יש את העניין שזה מקום עבודה לא גדול במיוחד וכולם בפה של כולם, יתכנו סיטואציות לא נעימות אם נעבוד ביחד שלשתינו או שתיהן בלעדי במידה וזה יצא החוצה.
חכמת ההמונים, מה אתם הייתם עושים?

ממשיכים בקשר הנוכחי או לא?

זורם ורואה מה קורה בהמשך

חותך עכשיו כי זה לא הוגן

מדבר איתן על הכל ומנסה לפתור את זה עם עצמי