אני ואחי למחצה נתנו נשיקה, זה גרוע?

מבולבלת בן 26 | כתב את השאלה ב-23/10/19 בשעה 19:09

אני קצת בהלם מעצמי... יש לי אח גדול בן 28 מאותו אבא, אבל לא מאותו אמא, אבא שלו התחתן עם אמא שלי, והוא היה כל החיים עם אמא שלו ובכלל לא הכרתי אותו אישית כי הם היו גרים בצפון, בחצי שנה האחרונה הכרתי אותו כי הוא עבר לגור במרכז וביקר אצלנו הרבה, התחלנו גם לצאת יחד עם חברים (לא לבד) הוא היה מזמין אותי לישיבות שחברים שלו עושים יחד עם חברות שלי הוא בן אדם מדהים ואני ממש אוהבת את האופי שלו!!! אבל עד עכשיו קצת קשה לי לקלוט שהוא אח שלי, כי כל החיים התרגלתי שהייתה לי רק אחות ובגיל 25 פתאום צץ אח.. זה קצת מבלבל. אתמול היינו בישיבה עם חברים והוא יצא החוצה לעשן סיגריה שאלתי אותו אם למחרת יוכל להקפיץ אותי לאנשהו ענה שכן ואני ישבתי עליו ונתתי לו חיבוק כאילו כמחוות אהבה ותודה ואני נתתי לו מלא נשיקות בלחי בזמן שישבתי עליו ואז פתאום הוא סובב את הפרצוף לכיוון שלי במקום לחי באמצע הנשיקות ונתנו נשיקה (לא התנשקנו) אלא נשיקה בשפתיים כמו בלחי... ואז נראה לי שהוא נבהל כי הוא הקים אותי ממנו.
אולי אני לא צריכה להתייחס לזה כי זו הייתה נשיקה חטופה כמו בלחי? בכלל יש לו חברה..אני מרגישה סוטה שאני חושבת על כיוון כזה, זה לא הוא שנישק, זה היה סוג של ביחד כזה...הוא מתייחס לזה כאל נשיקה בין בני משפחה שנותנים בפה??אולי זה לא היה צריך לקרות??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"