רוצה להיפרד אני מפחדת מהכאב, מה לעשות?

היי בת 20 | כתבה את השאלה ב-23/10/19 בשעה 12:00

היי אני וחבר שלי כבר תקופה ביחד אני יכולה להגיד ש90% מהזמן טוב לי מאוד איתו.
אבל כל פעם שאנחנו רבים הריב יוצא מכל הכלים יש לו יותר מידי אגו והוא ראש בקיר ככה שתמיד הוא חושב שהוא צודק גם אם ברור לכולם שהוא לא.
עכשיו הקטע היוצר גרוע זה שהוא מתחיל לדבר בצורה לא מכבדת בכלל שפוגעת בי ולא משנה כמה פעמים אמרתי לו שיש גם אם רבים יש דרך מכבדת לעשות את זה אני לא רואה שינוי.
ובכל ריב יש עולה לי השאלה אם כדאי לי להיפרד? אני לא מוכנה לספוג את המילים וההתנהגות הזו כל פעם מחדש כי הרי ברור שהוא לא לשנות את הגישה הזאת

להיפרד?

כן

לא

בתגובות