בן זוגי הודה שלא נמשך אליי, מה הלאה?

שמנה בת 26 | כתבה את השאלה ב-21/10/19 בשעה 13:33

אני והבן זוג שלי שנה יחד, הוא בן 31
תמיד הייתי אישה שמנה, ככה הוא הכיר אותי (לא חושבת שיש בזה משהו רע)
אנחנו דיברנו יום אחד, ככה סתם שיחה רגילה
והוא הודה - אמר שהוא נמשך לבחורות רזות.
זאת הייתה ההודאה שלו אחרי שראיתי אותו מסתכל על בחורות רזות ברחוב (לא שיש לי בעיה עם זה)
והוא פשוט אמר, שאני לא מושכת אותו אבל אני בן אדם טוב עם אופי טוב לכן נמצא איתי
הוא היה מאוד כן וגלוי איתי
ברגע הזה הרגשתי שחרב עליי העולם, למה לשקר ככה שנה? חשבתי שטוב לו איתי, שהוא פשוט לא בחור מיני יותר מדי לכן הסקס לא תדיר כמו אצל זוגות אחרים, הייתי בטוחה שהוא נמשך אליי
הוא לא רזה גם בעצמו בעודף משקל, אבל אני מאוד שמנה יחסית אליו
חשבתי שבגלל שהוא לא רזה גם לא אכפת לו וימשך אליי, אז מסתבר שלא

מאז אני רק חושבת וזה נשאר לי בראש, שאני עם גבר שלא נמשך אליי
אני לא רוצה להפרד כי אני יודעת שבחוץ אין לי אופציה אחרת, רוב הגברים שופטים לפי מראה חיצוני וגם ככה נוח לנו וטוב לנו
אבל מה אפשר לעשות כדי לסדר את העניין הזה?