קשיים בתקשורת עם בני אדם, מה לעשות?

Lisy בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/10/19 בשעה 18:45

היי אנשי אסק פיפל,

אני אתחיל מלומר שמבחינת מראה אני מרוצה מעצמי ואני נראית מאוד טוב

מבחינת אישיות, יש לי כרגע כמה בעיות

1) הקול שלי צרוד כמעט כל הזמן אם אני לא משתמשת בו קבוע, זה מגיע למצב של ליחה בגרון ודיבור לא מושך, לא אני לא מאשנת, וכן ידועה לי הבעיה על ליחה בגרון שהייתה לי כשהייתי קטנה לא יודעת אם זה קשור
אני מפחדת להתחיל לדבר כי הוא ישר נהיה מרוד, במיוחד בבוקר טוב ושלום

2) אני מאבדת ביטחון מהסיבה הזאת והקול שלי נהיה חלש וחסר ביטחון ואז אני בכלל לא שומעת את עצמי ולא שומעים אותי

3) אם אני מדברת ברור וחזק אני מרגישה פחות מושכת כאישה כי פעם אמרו לי שנשים צריכות להיות מרוסנות ושקטות יחסית ושזה מרתיע אנשים/גברים

4) כשאני מנסה ליצור חברים אני משיגה בעיקר מחזרים ואני לא יודעת איך להפוך אותם לידידים

5) כשהעיניים שלי פוגשות אנשים אני מנסה לחייך אבל או שזה נראה לא כנה או כאילו אני משדרת עיניין רומטי (קרה לי עם מישהו בעבודה כשניסיתי להיות חברותית)

6) כשאני מנסה לדבר לאנשים אני נשמעת עצבנית או מגעילה אפילו, אני לא מתכוונת לזה אבל יוצא לי חיוך מזוייף או מבט מגעיל nasty look

7) מגלל שקשה לי להכיר חברים לצאת איתם אני לא יוצאת כמעט מהבית מה שגורם לי להיות עוד יותר עצלנית ומדוכאת וזה מזין את עצמו, גם יש לי רגרסיה בשיפור העצמי

מה אתם ממליצים למי שאין לו כישורים חברתיים בגלל להתחיל מ0? מה לעשות בקשר לבעיה עם הקול? זה קורה רק לי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"