לא הלך טוב בדייט השני, מרגיש לי באופן כללי שהיא לא בעניין

בדוי בן 23 | כתב את השאלה ב-21/10/19 בשעה 20:07

יצאתי עם מישהי לשתי דייטים, בין הדייט הראשון לשני עבר שבוע ובשבוע הזה דיברנו ממש הרבה והשיחות זרמו מאד והיו כיפיות ובאמת שנהנתי לדבר איתה.
בדייט השני אמרתי לעצמי שאני אנסה לנשק אותה, הדייט השני עצמו היה אחלה למרות שלא היה כמו שתכננתי, לקחתי אותה לסרט ואז רצינו לשבת באיזה פארק באיזור אבל הוא היה סגור באותו יום מאיזשהי סיבה ולא היה שום דבר אחר באיזור אז חזרנו הביתה פשוט. אבל בנסיעות ובזמן שהלכנו לפארק וחזרה היו שיחות זורמות והכל היה אחלה. בסוף הדייט הורדתי אותה עם הרכב בבית באתי לנשק אותה והיא סיבבה לי את הלחי, נישקתי אותה בלחי ואמרתי לה לילה טוב ונסעתי.
מהדייט הזה השיחות השתנו לגמרי, קודם כל מדברים הרבה פחות, בנוסף היא בקושי יוזמת שיחות, ובאופן כללי יש תחושה שמשהו נהרס, כבר לא כיף לי לדבר איתה כמו שהיה לפני.
הצעתי לה היום להפגש שוב השבוע, היא אמרה שסבבה אבל שהיא צריכה לבדוק באיזה יום היא יכולה והיא תעדכן. במשך כל היום היא לא עדכנה והמשיכה עם הדיבור היבש והקר.
מרגיש לי באופן כללי שהיא לא בעניין כבר אבל לא יודעת איך להגיד לי את זה ושאני סתם מבזבז את הזמן שלי.
החלטתי פשוט להפסיק לשלוח לה הודעות ולתת לה לחפש אותי.
אני הצעתי לה להפגש והיא יודעת שההצעה עומדת על הפרק וכל מה שהיא צריכה לעשות זה רק לעדכן אותי כמו שהיא אמרה מתי היא יכולה. במידה והיא עדיין מעוניינת בקשר איתי ולהמשיך לצאת היא יכולה גם לשלוח לי הודעות ולהתעניין בי בלי שאני אתחיל שיחות לפני.
חשבתי בהתחלה לשאול אותה האם הכל בסדר בינינו אבל החלטתי לוותר על זה כי פשוט אין יותר מידי בינינו - יצאנו רק פעמיים ואפילו לא התנשקנו, ולדעתי זה גם היה מלחיץ אותה יותר אם הייתי שואל את זה.

אשמח לקבל פה חוות דעת מאנשים לגבי מה שסיפרתי ומה דעתם.