העלתי סטורי לאינסטגרם של אח שלו בקטע מצחיק ואז האקס שלי התעצבן

נואל בת 21 | כתבה את השאלה ב-21/10/19 בשעה 19:42

יש לי אקס שנפרדנו לפני שלושה חודשים בערך אז המשפחה שלו שומרת איתי על קשר הם ממש אוהבים אותי ואח שלו ואני ידידים טובים אז העלתי סטורי לאינסטגרם של אח שלו בקטע מצחיק ואז האקס שלי התעצבן והתחיל לכתוב בקבוצה של המשפחה שלהם שהוא רוצה הסבר מה אני עושה איתו ואמא שלי התחילה להתעצבן גם ואמרה שאני אלמד לשחרר.. אמרתי לאח שלו אני כבר שיחררתי ממנו פשוט כיף לי איתך ואח שלו גם מסכים איתי ואמר שנעשה מה שאנחנו רוצים ועכשיו יש לו חברה אז בכלל אין לו מה להתעצבן אז אח שלו התעצבן על זה שהוא התבכיין אגב הוא באמריקה אח שלו וגם אמא שלו ופשוט התחילו להתקשר אליי ולהתעצבן אז אני שלחתי הודעה לאקס שמחקתי את הסרטון ושכבר שיחררתי ממנו אז שיבין כאילו והוא סינן אותי... מה לעשות?

לנתק קשר לגמריי?

כן

לא

עשי מה שבראש שלך שימי פס