בתול נשים אבל לא בתול גברים - זה רע?

בדוי בן 25 | כתב את השאלה ב-19/10/19 בשעה 13:51

היי, אני מעולם לא שכבתי עם בחורה. הייתי במצבים מיניים עם בנות אבל זה אף פעם לא הגיע לחדירה. גם בגלל שלא היו לי הרבה הזדמנויות וגם בגלל שחלק מהן לא רצו.
לפני כמה חודשים דברתי עם מישהו בצאט והוא הציע לי לבוא אליו, ואני אמרתי לעצמי - למה לא. ופשוט הלכתי אליו וחדרתי אליו. אני יודע בוודאות שאני לא נמשך לבנים אלא רק לבנות מכיוון שביום יום כשאני רואה בחורה אני נמשך אליה, ולא לגבר. גבר בשבילי זה בן אדם רגיל ברחוב שאני לא מסתכל עליו כי אני מתגרה ממנו. אני כל הזמן מסתכל על בנות כשהן עומדות סביבי ואני מרגיש את המתח.
השאלה שלי היא האם זה ששכבתי פעם ראשונה עם גבר ולא עם אישה זה דבר רע בעבורי? האם זה אומר שהפעם הראשונה עם בחורה לא תהיה משמעותית? יש בי חשש כאילו לא אוכל יותר לאהוב או ליהנות בגלל מה שעשיתי, כאילו היה עדיף שהייתי חודר לאישה בפעם הראשונה ולא לגבר. אז עכשיו אני שואל אתכם - האם זה כזה נורא שאת החדירה הראשונה עשיתי עם גבר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"