מכינה קדם צבאית, כן לא? + שבת מועמדים

עומר בת 17 | כתבה את השאלה ב-21/10/19 בשעה 17:59

הייי,
שבוע הבא יש לי שבת פתוחה במכינת בינ"ה, ואני ממש חוששת.
מה עושים שם? זה שווה את זה? איך אני יודעת מה הם מחפשים ואם אני מתאימה? איך להתכונן לראיון האישי?

באופן כללי, אני לא יודעת אם מסגרת של מכינה היא מתאימה לי, בהתחלה נרשמתי רק כי כל השכבה שלי דיברה רק על זה. שנת שירות או מכינה, והחלטתי לנסות ולהירשם.
מה שכן, אחרי קריאה קצרה כן היו מכינות שהתחברתי אליהן קצת יותר והתחלתי להבין למה אני רוצה אותם, ובאותה נשימה אני מרגישה גם מאוד מפוזרת, יש המון מכינות שנרשמתי אליהן, רק כדי להגדיל את הסיכויים שאתקבל.
לפעמים זה מרגיש, שאם אני לא עושה שש או מכינה, אני לא איכותית מספיק.

בכל מקרה, בחרתי להתמיין גם למכינת אדרת, רבין, עין פרת, תלם, גליל עליון, הנגב ותבור.
ככה שאם למישהו יש היכרות אישית עם אותן מכינות ויכול לספר לי על החוויה האישית שלו משם, אני ממש אשמח לשמוע!

תודה רבה!!

מכינה שווה את השנה הזו?

כן

כן, אבל לא מתאימה לכולם

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"