אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הוא הגיע על אופניים של תלאופן לדייט, זה אומר שהיא סאחי בלי כסף?

שקד בת 31 | כתבה את השאלה ב-18/10/19 בשעה 21:26

לפני שכולם פה יתחילו לצאת עליי אציין מראש
אני רווקה בת 31, לא מוכנה להתפשר, וכן, אני אוהבת כסף וחיים טובים וממש לא מתביישת בזה
אז מי שתכנן לצאת עליי בגלל הכותרת שכתבתי מוזמנת להימנע מזה, אני לגמרי עם מודעות עצמית. זה מה שאני רוצה וככה אני
השאלה שלי היא כזאת-
יצאתי לדייט עם בחור חמוד מאוד (לא טירוףףף) והוא הגיע לדייט באופניים של תל אופן של תל אביב (למי שלא מכיר זה אופניים שמשכירים אותם במתקן וכאלה)
השאלה שלי אם לדעתכם זה מעיד עליו כמישהו עם פחות כסף (לגבי הסאחי אין לי ספק, הוא סאחי)
תודה למשיבים
שקד

זה אומר שהיא סאחי בלי כסף?

רק סאחי

רק בלי כסף

גם וגם

לא אומר כלום