אני נרשמתי לאודישן למשחק, אבל יש בעיה אחת... ההורים

אין לי שם בן 16 | כתב את השאלה ב-19/10/19 בשעה 18:13

אוקי אז ככה
אני ילד שמאוד אוהב סדרות וסרטים ויותר מזה אני ממש אוהב לשחק וגם את האמת די טוב בזה..
עכשיו ראיתי שדרושים שחקנים לסדרת נוער וחבר שכנע אותי להגיד מועמדות ושלוח תמונות שלי ועשיתי את זה.. ויש לי אודישן לעוד שבוע והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד שצריך לבוא עם אחד ההורים כי אני מתחת לגיל 18 עכשיו אני בא מבית מאוד לא סימפטי בלשון המעטה, ההורים שלי ממש לא יתמכו בזה - הם אומרים ללמוד כל הילדות לקבל מאיות וללכת להיות טייס/רופא/ הייטק אן כל דבר אחר שיש בו כסף אם אני אגיד על זה לאבא שלי הוא יצחק עלי ויגיד לי ללכת ללמוד אם אני אדבר על זה עם אמא שלי היא אולי תסכים אבל רק אם כבר עברתי וזה משהו בטוח.. אני פשוט לא יודע מה לעשות כי זה משהו שאני ממש טוב בו ואני ממש אוהב אבל ההורים שלי כל כך אטומים!
מה לעשות? אני ממש רוצה את האודישן הזה אבל איך לשכנע את ההורים שיש לי סיכוי + זה לא בהכרח יפגע לי בציונים + זה לא דבילי ושיגשו איתי לאודישנים
קיצר מה לעשות?!?!?