משרד הכלכלה תוקע אותי בקשר למבחן הסיום של הקורס. מה לעשות?

אנונימית מיואשת בת 20 | כתבה את השאלה ב-19/10/19 בשעה 19:28

היי, תודה שנכנסתם לשאלה ותודה למי שיוכל לעזור.

התחלתי קורס מזכירות רפואית ב2017 , 2 המבחנים הסופיים של משרד הכלכלה היו בסוף דצמבר 2018 . מבחן תקשורת עברתי , אך את המבחן העיוני לא עברתי. ניגשתי פעם שניה אליו וקיבלתי ציון יותר נמוך מהמועד הראשון.
עירעתי עליו ביולי , וכל הזמן מושכים אותי אני לא רוצה לגשת למועד ג זה די זה נמאס ולא הגיוני בכלל.
אין לי שום פרוטרציות שיכולים לעזור לי. מה אני עושה ? והמכללה כבר לא קשורה אלי ולא עוזרת זהו.

המבחן הוא אמריקאי ונורא קשה לי אני לא יודעת מה השיטה הכי טובה לעשות אותו איך עושים מבחן אמריקאי מה השיטות לעבור?

אני פשוט באוויר מבחינת הקורס יש לי חצי דיפלומה רק

תודה לכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"