מתחרפנת מבחור שאני עובדת איתו... איך לנטרל את זה?

הילה בת 32 | כתבה את השאלה ב-18/10/19 בשעה 11:37

אני אנסה לכתוב בלי לתת יותר מידי פרטים .... זה גם מאד רגיש וגם מאד מפחיד .
התחלתי לעבוד לפני כ-שישה חודשים בחברה מאד גדולה ,מרגישה שמצאתי את המקום שלי מכל הבחינות ובכל זאת יש בעיה רצינית שלא נותנת לי מנוח ומשתלטת לי על החיים ובעיקר על המחשבות .
עובד איתי בחור בן 46 שמטריף משגע ומחרפן אותי ..
בחיים לא נתקלתי בשלמות כזאת, כשהוא נכנס למשרדים כולן באטרף .. קשה לתאר את התחושה שעוברת לי בגוף כשהוא מדבר או מסתכל עליי .
לא מצליחה לשחרר את ההרגשה , מנסה למצוא חן ומצד שני מגמגמת ומשתתקת .. מאדימה ,, מסמיקה .. ובקיצור ממש לא אני ובטח לא במיטבי ..................
יש בנינו פלירטוט אין סופי , זה כל הזמן חם קר .. אני מרגישה שמאד בא לו ליצור איתי אנטרקציה ואין לי ספק שהוא מחפש מצבים להיות בסביבתי .
שנינו נשואים ובמערכות יחסים שנחשבות מצויינות .. אני בוודאות והוא מסיפורים שאני שומעת .
בזמן האחרון אני חולמת עליו המון ..... מפנטזת בלי סוף ( גם כשאני שוכבת עם בעלי ..) התחלתי לאונן - משהו שבחיים לא משך אותי .. בקיצור מחורפנת לגמרי .
לא ידעתי שאפשר להרגיש כך !
אין לי מושג איך ומה לעשות , רוצה להשאיר את זה בגדר פנטזיה .. מעדיפה לבגוד מחשבתית ולא פיזית ..
יודעת ומרגישה שאם אני אעשה צעד קטנטן הוא יקפוץ על זה וייקח את זה בשתי ידיו !!!
לא מעוניינת לשקר לא מעוניינת לבגוד .
כן מעוניינת להמשיך לאונן ולגמור כשאני עוצמת עיניים ומדמיינת אותו .
זה מתחיל לחלחל לי לחיים , זה הורס לי את הקשר עם בעלי ... הוא מרגיש משהו אבל לא יכול לשים את האצבע . האם זה כל-כך נורא לחיות עם בן זוג ולדמיין מישהו אחר !?
האם זה יהרוס לי את הזוגיות ?
האם בכלל אפשר לשלוט במחשבות ובפנטזיות !?!?
אני חייבת עצות רק מאנשים שהיו בסיטואציה ומבינים על מה אני מדברת .....
מיותר לכתוב ״ את לא אוהבת את בעלך ״
״ את לא במערכת יחסים מצויינת כמו שאת חושבת ״
״ אם היית אוהבת את בעלך לא היית מפנטזת על גבר אחר ״
״ את בוגדת לכל דבר ועניין ״
ועוד כל מיני שטויות שלא יכולות לקדם אותי לשום מקום ..
מאד מעניין אותי לשמוע ממישהו/ מישהי .. שחוו את זה ועברו את זה .. והאם כשזה נרגע החיים חוזרים למסלול ? או שכלום כבר לא יכול להיות אותו דבר אחרי סרט כזה ..........