אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

יצאנו לדייט ואחר כך התהפך עליי וקרא לי מרוקאית סוג ב', מה עשיתי לא בסדר?

Angel בת 24 | כתבה את השאלה ב-15/10/19 בשעה 17:36

יצאתי עם בחור לדייט הכרנו בפייסבוק הוא רופא בן 30.
בדייט היה סבבה אבל הרגשתי שזה לא כלכך זה, הוא לא ממש התעניין בי והיה נראה משועמם, הוא היה נשמע אחלה בחור בדייט אבל לא הרגשתי כימיה.
הוא שאל אותי יום למחרת מתי נפגש שוב, ואמרתי לו
"היי שבוע טוב, לצערי אני לא מרגישה שזה זה אבל מאחלת לך למצוא את הבחורה שתתאים לך"
והוא לא ענה ואחרי כמה דקות שלח לי הודעה:
"את פשוט בן אדם רע, את השטן בהתגלמותו, אני הקדשתי לך שעתיים מחיי, ואת מעזה לומר לי שזה לא זה כאילו יש לך בכלל בחירה.
מי שם אותך להחליט אם אני טוב מספיק בשבילך או לא? את בסך הכל עוד כלי בחיים שלי, אם את חושבת שאת מחליטה על משהו בעולם הזה את טועה, את אישה קטנה וטיפשה שלא מבינה כלום מחייה, את צריכה לומר תודה בכלל שאחד כמוני הסכים לעשות לך טובה ולצאת איתך לדייט ואולי יום אחד להוציא אותך מהמקום העלוב והקטן שאת גרה בו מהמשפחה המרוקאית העלובה שלך ולהפוך אותך לבן אדם נורמאלי, את חלאה אנושית ואני מאחל לך ולכל אלו שאמרו לי לא שתמצאי גבר שאולי יותר חתיך וגבוה ממני,שתפתחי לו את הרגליים שלך בלי בעיה, אבל מרוקאי שיתעלל בך ויום אחד נשמע בחדשות על הרצח שלך, כשזה יקרה, אני לא אהיה עצוב כי לבחורות כמוך שהולכות למזרחים בהמות מגיע להיות מוכות אתן סוג ב'
ואת תראי שכשהמרוקאי יכה אותך רגע לפני הדקירה תזכרי את היום הזה שאמרת לי לא ותתחרטי על כך"
ואז הוא חסם אותי
אני לא מבינה מה הקטע הזה, היה לי חבר אשכנזי, בחיים לא אמרתי שאני מעדיפה מזרחים, לא ראיתי את זה בא בכלל
לא מבינה מה עשיתי לא בסדר?