מתחם הייעוץ של איגי

איך להתמודד עם האהבה לחבר שלי?

עוז בן 17 | כתב את השאלה ב-15/10/19 בשעה 16:38

שלום אסק פיפל, אז נתחיל בזה שהתחלתי להשלים עם העבודה שאני הומו, אני מאוהב כבר מלפני שנה וחצי באחד החברים הטובים שלי (נקרא לו א) לפעמים אני מרגיש שזה הדדי וגם הוא מאוהב בי, (הרבה פעמים אומרים מהצד שהקשר בינינו ניראה רומנטי... מה שאני מייחל שיהיה) אבל לפעמים זה ניראה גם ממש הפוך, וזה ממש מבלבל.
בכל אופן שכחתי לציין שהוא דוס ואני חוזר בשאלה.
אני יצאתי מהארון בפני החבר הכי טוב שלי, שהוא כמו אח עבורי (ניקרא לו ב), דיברתי עם ב על הכל והוא היה מקסים וקיבל אותי ניפלא, והיגענו להחלטה שאנסה לצאת בפני א מהארון בסוף השנה, (סוף יב) ואם הוא יקבל אותי טוב, לספר לו גם שאני מאוהב בו,
אבל אני לא בטוח בזה, כי גם אם זה הדדי לדעתי הוא מתכחש לעצמו... ויש הרבה סיכונים וסיכויים שלא לטובתי בעיניין ולא הייתי רוצה לעבור צער ואכזבה אבל יש גם את הסיכוי שזה הדדי ושהוא לא יתכחש לעצמו.
אני בלב מרגיש שהייתי רוצה רק אותו, שזה גם משהו שמאוד מקשה באופן אישי, אם כדאי לחכות לו... אם לקחת את הסיכון, כי אני מרגיש מאוד לבד, ואני נושק כבר ל18 ומאוד חסר לי מערכת יחסים כלשהי, אני באמת אובד עצות, אני לא יודע אם לחכות לספר לו בסוף שנה או לא, וגם אם אספר והוא לא יקבל אותי, מה יהיה הלאה? איך אצליח להתגבר עליו? ואיך אמצא מישהו אחר? אני באמת לא חושב שיש הרבה אנשים כמותו, ואנשים כמוהו נדירים...