היא שכבה אחרי הדייט השלישי שלנו עם יזיז. הגבתי קשה מדי?

בן דור (שם בדוי) בן 30 | כתב את השאלה ב-14/10/19 בשעה 17:09

בחורה שמחה, רועשת ודי זורמת כזאת. יצאנו פעמיים לכל מיני מקומות ובפעם השלישית הרגשתי שזה בטח יזרום. אז אחרי מסעדה (לא משהו יקר מדי) הקפצתי אותה לבית שלה ושאלתי אם אולי נראה לה מתאים לעלות אליה. היא היתה טיפה בהלם (ככה זה נראה) ונראתה קצת "מה אני עושה עכשיו". אני מבין את זה בדיעבד. כשזה קרה חשבתי שאולי היא סתם מתרגשת או מתלבטת.
היא אמרה שאולי בפעם הבאה כי היום היא לא מרגישה טוב (תירוץ עלוב. כי במסדה דווקא הרגישה סבבה). כשאמרתי שזה סתם ושלא תיבהל, היא אמרה שהאמת שהיא קבעה עם חברה לערב ובפעם הבאה מתאים יותר. אז בסדר.

ויודעים מה אני מגלה מחבר? "החברה" כביכול הזאת היא יזיז שלה. כן, היא קבעה איתו לאותו הערב. וכנראה גם איתו היא התכתבה במסעדה איתי! היא היתה מלא בטלפון.
מסתבר שהבחור הוא חבר של חבר טוב שלי והם דיברו על מישהי ואז קלטו שהיא בדיוק זאת שיצאתי איתה. הבחור הזה (לא מכיר אותו בכלל) ביקש בעצמו מחבר שלי להגיד לי.

כשהבנתי את הסיפור פתאום התעצבנתי כמו שלא כעסתי כל החיים. אשכרה בזמן שאני חזרתי לבד וחשבתי עליה ועל מה לא עשיתי טוב ומה יהיה ההמשך, היא בדיוק באותו הזמן היתה במיטה עם מישהו אחר. כאילו אני לא מספיק טוב לה למיטה כי היא מעדיפה מישהו אחר בשעה הזאת של הערב.
מרוב כעס שלחתי לה הודעה שלא תיצור איתי קשר בחיים ושאני לא סמרטוט שאיתו היא תנגב את הזרע של כל הזיינים שלה מהנקב המורחב שלה. כתבתי שהיא נצלנית שלא באמת רצתה קשר, אלא באה לקבל ארוחה חינם מאיזה פרייר שלא אכפת לה ממנו ושעם גישה כזאת היא צריכה להפוך את התחביב הזה למקצוע. כתבתי שאני מקווה שלפחות היא גמרה באותו הלילה. ובסוף כתבתי לה "בהצלחה בחיי המשפחה" בציניות.
זה היה ממש משחרר לכתוב לה דברים מעליבים, אני חייב להגיד. אבל עכשיו אני מרגיש שאולי קצת הגזמתי. שפכתי עליה את כל הכעס שלי. הגבתי קשה מדי?

עדכון מבן דור (שם בדוי), שואל השאלה 2019-10-16 18:08:10

תודה על התגובות, הבנתי שהגזמתי. אבל כעסתי מאוד. אבל שמעו סיפור:
הבחור הזה שלה יצר איתי קשר ואמר שמה ששלכתי לה היה לא לעניין. הסברתי לו שזה היה דייט שלישי שלנו.
הוא ביקש להיפגש בבר. נפגשנו ודיברנו, מסתבר שהוא לא הידיד שלה, אלא האקס שלה שהיא עדיין בקשר איתו ומאחורי הגב שלו גם יוצאת לדייטים... דיברנו והשתכרנו ממש ואז הוא ביקש לראות שוב את ההודעה וצחקנו בקול. הוא גם רצה שאני אעזור לו לכתוב הודעה דומה משלו כי גם הוא לא רוצה לראות אותה יותר. אבל לא הייתי כועס, אז לא יצא לי כלום והוא סתם כתב שהיא יכולה לעוף ושלח לה סלפי שיכור איתי....
היום גם קבענו ללכת לחדר כושר ביחד.
שמור עדכון