הוא כפה את עצמו עליי ואומר לכולם ששכבנו מרצוני

ליאור בת 15 | כתבה את השאלה ב-30/04/14 בשעה 10:51

לפני שבועיים הייתי במסיבה והיה שם מישהו מבית ספר אחר בעיר שלי וזרמנו ודיברנו.. אחר כך הוא הציע לי שנילך למקום יותר שקט והלכנו והוא כפה את עצמו עלי.. לא היה סקס אבל הוא ניסה להפשיט אותי ונגע לי באזורים אינטימים. הרגשתי נורא מושפלת ופשוט לא ידעתי מה לעשות. אחר כך חזרתי הביתה ישר והייתי כל כך עצובה ולא הפסקתי לבכות אבל אמרתי לעצמי שאני צריכה לנסות להדחיק מה שהיה ושאני צריכה להגיד תודה שלא היו דברים יותר גרועים. יום אחרי בבית הספר גיליתי שהוא סיפר לחברים שלו על זה ששכבנו במסיבה הזאת ושירדתי לו... החלטתי להתעלם מזה ושזה יעלם לבד ובנתיים די נכנסתי לדיכאון. אני לא סיפרתי להורים שלי מה קרה ובנתיים בבית הספר כל החברות שלי כבר לא חברות שלי וילדים צוחקים עלי שאני זונה ושואלים אותי אם אני רוצה לשכב איתם ושהם יביאו לי כסף.. אני חא מסוגלת לעמוד בזה יותר וללכת לבית הספר כשילדים משפילים אותי ככה וכל פעם שרואים אותי מתנהגים אלי ככה. פעם אחת הילד הזה שהפיץ את השמועה וכפה טת עצמו עלי ראה אותי ברחוב חזרתי מבית הספר והוא ניגש אלי וחברים שלו היו מאחוריו והוא משך את החולצה שלי ודחף לי לחולצה כסף ואמר שהוא מצטער שהוא שכח לשלם לי.. אני בכלל לא עשיתי כלים ואני עדין בתולה וגם כשאני אומרת את זה לילדים הם כבר לא מאמינים.. אני באמת כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות.. אני לא מפסיקה לבכות והמחשבות הכי גרועות עוברות לי בראש.. בבקשה תעזרו לי מה לעשות ?

עדכון מליאור, שואלת השאלה 2014-04-30 21:38:49

תודה רבה לכולם אני מעריכה גת התגובות וקוראת אותם.. רציתי לשתף אותכם שהחלטתי לרשום לו הודעה בפייסבוק ובה אני מודיעה לו שאני פונה למשטרה. לאחר כמה זמן הוא התקשר אלי מחסום והודיע לי שאם אני יעשה את זה הוא ידאג לכך שאני יתחרט על זה.. שאין לי שום הוכחה נגדו ושהמצב שלי בבית הספר ידרדר.. אני מפחדת ממנו ואני לא רוצה להתמודד עם ההשפלה של ללכת למשטרה ואם הוא צודק ואין ליס הוכחות נגדו ? הרי סקס לא עשינו והתכתבויות לא היו... אני גם באה לשאול אם יש חי משו נגדו במידה ואני הולכת להגיש תלונה ומאיפה אני משיגה את האומץ כי כמו שזה נראה כרגע אני פשוט לא מסוגלת
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"