מתחם הייעוץ של לוינסקי

מפחדת שיש לי משהו חמור באיבר מין ומפחדת ללכת לבדיקה. מה לעשות?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-23/10/19 בשעה 18:24

כבר שנים אני זוכרת את עצמי כאחת שסבלה מאי נוחות באיזור. אם זה כאבים מטורפים, עקצוצים, גירוד בלתי נסבל, אודם, בקיצור כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו. פעם אחת אזרתי אומץ והלכתי לגניקולוגית.. יצאתי ממנה עם הרגשה מזעזעת. אמרה שאין פטריה ושאני לא נקייה. לא הרגשתי בנוח לשאול שאלות אפילו. הנחתי לזה, עבר יותר משנה ואני משתגעת! אני ממש כבר מפחדת ללכת לבדיקה אני רוצה גניקולוגית ולא קל למצוא ובנוסף אני ממש מפחדת שיש לי משהו חריג. זה באמת גירוד וכאבים בלת נסבלים. אני לא יודעת מה לעשות זה מפריע לי מאז שאני זוכרת את עצמי וזה נהיה בלתי נסבל. אני וחבר שלי שנה וחצי ביחד ולא שכבנו כי אני מפחדת. אני רוצה קודם לפתור את הבעיה שיש לי שם. מרגישה אבודה ומתה מפחד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"