לנערים: הייתם יוצאים עם נערה שמנה?

מדוכאת בגלל בנים חרא בת 15 | כתבה את השאלה ב-12/10/19 בשעה 10:34

היי, אני בת חמש עשרה ואני בכיתה ט, וכל הבנים בכיתה מסביבי וכל בן שאני מכירה מהשכבה או שהכרתי ביסוד תמיד הסתכלו רק על היפות והרזות, בחיים שלי אף בן לא התחיל איתי או היה בקטע שלי, תמיד הייתי בקטע של בנים שאף אחד מהם אף פעם לא רצה אותי, לדוגמה עכשיו הקראש שלי כל הזמן רק יורד על אנשים שמנים (ואני שמנה ועברתי חרם בגלל זה אז אלוהים יודע למה אני עוד בקטע שלו כי הדבר היחידי שטוב אצלו זה החכמה).
האם אתם הייתם מתחילים, יוצאים או מסוגלים לפתח רגשות לנערה שמנה?
כי זה נורא מתסכל אותי, מתסכל אותי לחשוב שמכיוון שאני שמנה לא יהיה לי חבר בשנים הקרובות כי ככה זה נערים ושמסביבי כולן יהיה להן חבר זה נותן הרגשה רעה כל כך, זה גורם לי להרגיש לא שווה מספיק, לא טובה, דפוקה, שונה. וזה מתסכל כל כך כי תאמינו לי שאף אחד לא רוצה להרגיש לא שווה או לא בסדר על מה שהוא ועל מי שהוא.
והכי נורא שזה גורם לך להרגיש ולחשוב שאף אחד בחיים לא יאהב אותך ושזה לא ניתן לאהוב אותך ונותן לך לתהות האם מישהו יאהב אותך אי פעם (כבר בגיל הזה שזה עצוב שאני רק בגיל העשרה ועל זה אני חושבת אבל זה המציאות, הרעה והעצובה יש לומר).
תודה רבה לכל העונים!♡