עישנתי משהו שגרם לי לסטלה מאוד מצלקת, אני לא יודע מה זה היה?!

פול מצ'רמלי בן 17 | כתב את השאלה ב-08/10/19 בשעה 18:02

אוקיי, היי. אספר את זה קצר.
ישבתי עם כמה חברים, כשאחד מהם העביר לי משהו שנראתה לי כמו סיגריה מגולגלת. עישנתי שני פאפים גדולים.. והגיהנום התחיל.

זה הרגיש כאילו הכתפיים עלו קצת... הראש השתחרר.. היה רוגע לכמה שניות.. אבל הוא מאודדד מהר התחלף בשרפה בגוף, הרגשות של גלים עוצמתיים וכואבים עוברים לי בגוף.. סחרחורת עצומה..
הרגשתי שאני עומד לקבל התקף לב. קשה לי לתאר את זה במילים... הייתי כל כך בלחץ. פחדתי כל כך מהמוות ברגע הזה.

אגיד גם שהמחשבות שלי באפקט היו ממש מהירות בצורה מלחיצה ממש. משהו שלא קרה לי בחיי. כל מחשבה התעצמה ורק שיכנעתי את עצמי שאני עומד למות. ראיתי בראש תמונות, שירים, באיזה שהוא שלב דמיינתי ממש אנשים רוקדים. חשבתי שהשתגעתי.

אני מן הסתם עשיתי טעות, ומן הסתם לא אחזור על זה.
אני רק רוצה לדעת. מה לדעתכם עישנתי?
Pcp? נייס גאי חזק? מריחואנה?

אני רוצה גם לומר שבחיים לא עישנתי וויד, פלוס אני מאובחן עם חרדות לדיכאון שמטופל עם ציפרלקס.

תודה על הקריאה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"