אני כישלון נחרץ במדעי המחשב?

מבולבל בן 26 | כתב את השאלה ב-07/10/19 בשעה 11:18

שלום לכולם, אני נמצאת כרגע בתואר במדעי המחשב באוניברסיטה.
אני כבר שנה וחצי בתואר, חווה קשיים עוצמתיים, מצליחה לגרד את ה60 ולא לעבור אותו. בנוסף, יש גם המון נכשלים. לסיים את התואר במתכונת הנוכחית יקח לפחות עוד 5 שנים לדעתי.

אני מרגישה שאני פחות מתחברת לנושא הזה ו\או שהנושא קצת גדול עלי.
האם אתם ממליצים לי לעבור למכללה? האם אתם חושבים ששם הרמה תהיה יותר קלה?

ההתלבטות שלי היא כזו:
1. לעבור למכללה (HIT או אפקה)
2. לעבור לתואר במנהל מערכות מידע, שזה תואר שמכיל תכנות אבל גם את עולם העסקים.

כרגע אני לא יכולה להשאר בתואר הנוכחי באוניברסיטה, כי הרמה גבוהה, ואני לא מצליחה להתמודד עם העומס ונכשלת.

מה הייתם עושים מ2 האפשרויות?
אני חושבת ללכת על התואר בניהול מערכות מידע באקדמית תל אביב, הבעיה שהם דורשים שאעשה מכינה. בשאר המוסדות (מדעי המחשב) לא דורשים זאת.

אתם חושבים שאם אלמד מדעי המחשב במכללה הבעיה תפתר?
אתם חושבים ששווה לי לשרוף עוד שנה לטובה מכינה (למרות שזה תכלס מאוד מיותר) כדי להתקבל לתואר במנהל מערכות מידע?

אשמח מאוד אם מישהו לומד באחד מהמוסדות האלה ויוכל להשאיר חוות דעת לגבי רמת הקושי. עוד יותר אשמח אם יוכל לשתף מייל או מספר טלפון, תודה רבה!

מה לעשות?

לעבור ללמוד מדעי המחשב במכללה HIT

לעבור ללמוד מדעי המחשב במכללה אפקה

לעבור ללמוד מערכות מידע - רק אם לא דורשים מכינה

לעבור ללמוד מערכות מידע - גם במחיר של מכינה והקרבת שנה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"