עצוב ומתוסכל, מה לעשות?

בדוי בן 18 | כתב את השאלה ב-03/10/19 בשעה 20:33

לפי מה שאתם מבינים אני חש תסכול ועצבות רבה בזמן האחרון , אני לא ממש יודע איך להתחיל לספר אז אני פשוט אשתף ולפני שאני מתחיל מצטער על השגיאות כתיב או ניסוח לא ברור

היו לי חברים טובים , סמכתי עליהם ,שיתפתי אותם בהרבה דברים ,הגנתי עליהם מאחרים, הם היו חברים ממש טובים שלי באמת

קרה מה שקרה- ידידה אחת שלי החליטה לנתק את הקשר היא הייתה מאוד חשובה לי אפילו התאהבתי בה אבל אם היא החליטה לזרוק הכל רק בגלל בחור אחד (היא גם לא התייחסה אליי כל כך יפה והתייחס אליי כמובן מאליו) בסדר אז המשכתי הלאה,כעסתי אבל סך הכל זה לטובה ,היא זאת שהחליטה להתנתק מבלי שום התראה או סתם באמצע החיים

חבר השני הכי טוב שלי החליט להודיע גם שהוא מנתק קשר עימי ואין לי מושג למה אבל הרגשתי נבגד, חלקנו המון חוויות ושיתפנו את אחד לשני כמעט הכל, והוא ידע איך אני לקחתי קשה את ההפתעה מה ידידה הקודמת שסיפרתי לך, שניתקה ממני קשר ,ובכל זאת החליט לנתק ,לא עניין אותי למה כי מבחינתי בגד באמון שלי,לא יכלתי להכיל מדוע שיעשה דבר כזה משום בלי סיבה

והידידה השלישית והכי חשובה שלי אני לא יודע למה אבל היא התרחקה ממני (מניח שלא כל כך צריכה אותי היות ויש לה המון חברים) בכל אופן היא התרחקה ממני דיברנו על זה והיא פשוט בסך הכל הסבירה לי שהיא צריכה רק ספייס ממני ושהיא לא מתכוונת לנתק אותי או משהו כזה ועכשיו אני יודע שאם נהיה בקושי בקשר במהלך כל הזמן של ״ספייס״ בסופו של דבר לא נהיה בקשר

עכשיו נותר רק לי חבר הכי טוב שהכל סבבה איתו שנינו מבינים טוב מאוד את אחד השני ועוד מאט הוא טס לחצי שנה והציע לי להצטרף אליו

אני מת להצטרף אליו באמת אבל הבעיה היא שאני כבר משפר י״ג בביהס וכן אני יכול לעשות רק בגרות בחורף ולהצטרף אליו באמצע טיול

אבל בסופו של דבר אני רק משפר 30 אחוז שכן ה70 אחוז הקודמים לא ממש גבוה וכמו כן המורים המליצו לי להישאר שנה כדי לשפר את שניהם ושיהיה לי ציון גבוה בסוף

וכמו כן אין לי מושג מהחיים שלי ואין לי כיוון ברור למה אני הולך לעשות, נכון יש לי מטרות כמו חדר כושר,ספורט ,הקמת עסק

אבל אני מרגיש ריק וחסר אונים לגבי העתיד ולא יודע מה לעשות להצטרף אליו לטיול בכל זאת כי אני גם חושש שהקשר שלי איתו יהיה רופף בכל זאת חצי שנה בחול (כמו שהבנתם במצב החברתי שלי לא בשיא)

בשורה תחתונה מכל מה שקרה אני מרגיש אומלל,עצוב ומתוסכל וכן גם חסר אונים

זוהי הייתה הפריקה שלי תודה שהקשבתם ואשמח מאוד למענה או עצות שיש לכם לגבי המצב שלי, אני מבולבל ואין מי שיקשיב לי

שוב מצטער שאני לא הכי ברור

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"