האקס השאיר אצלי שרשרת יקרה שקיבל מסבתא שלו. למכור אותה?

באבלס בת 24 | כתבה את השאלה ב-27/09/19 בשעה 21:58

היי, אשמח לעצה בנושא-

לפני קרוב ל5 שנים יצאתי עם בחור כמה פעמים. באחת מהפגישות הלכנו לים אז הוא שם אצלי בתיק שרשרת זהב שסבתא שלו קנתה לו לפני שנפטרה. רק אחרי שנפרדנו מצאתי את השרשרת בתיק ומיד שלחתי לו הודעה שהוא שכח אותה אצלי ושהוא מוזמן לבוא לקחת אותה והוא אמר שהוא יקפוץ אלי בסופ״ש לקחת אותה.
הוא מעולם לא הגיע.
כמו שאמרתי, עברו כבר 5 שנים מאז. שלחתי לו כמה וכמה פעמים תזכורת ולפני קצת פחות מחצי שלחתי לו שוב תזכורת שהשרשרת אצלי והוא שוב אמר שהוא יצור איתי קשר כשיהיה באזור- אבל הוא שוב פעם לא הגיע.

מצד אחד- אני מרגישה רע למכור את השרשרת כי בכל זאת היא מזכרת מסבתא שלו. אבל מצד שני- אם זה היה לו חשוב איך הוא לא מצא את הזמן במשך 5 שנים לבוא לקחת אותה?? אנחנו לא גרים מאוד רחוק אחד מהשני וכבר נמאס לי לרדוף אחריו ואין לי מה לעשות עם השרשרת הזאת.

חשוב לי לציין שאין לנו חברים משותפים ושאני ממש לא מתכוונת ליצור איתו שוב קשר בשביל להזכיר לו על השרשרת. זה כבר מוגזם.

עדכון מבאבלס, שואלת השאלה 2019-09-28 13:15:07

היי, תודה רבה על התגובות. כמה דברים:
1. יצאנו ממש קצת פעמים, אז אין לי מושג מה הכתובת שלו או מה הטלפון של ההורים.
2. השרשרת כן אמיתית. אני גם חשבתי לעצמי שאם היא הייתה אמיתית הוא היה בא לקחת והרגשתי מטופשת שאני כל הזמן מזכירה לו אז הלכתי לבדוק. המוכר העריך את שווי השרשרת בסביבות ה1000 שקל. אגב, בדיוק בגלל זה הוא גם לא הסכים שאשלח אותה בדואר כשהצעתי לו את הרעיון הזה פעם..
3. לכל אלה שטוענים ש״אני רק מחפשת כסף״- אני מרגישה שעשיתי מעל ומעבר בשביל להחזיר לו אותה. אז למה שסתם ישב לי בבית משהו שאני לא משתמשת בו ושווה הרבה כסף? זה יוכל לעזור לי לשלם שכר דירה, שכר לימוד, אוכל... אני לא עשירה וזה כסף שיכול לעזור לי.
שמור עדכון

למכור?

כן. אם זה היה חשוב לו הוא כבר היה מגיע לקחת

לא. (אשמח להסבר למה..)