רציתי לשתף ולהתייעץ על מה שעובר בתוכי, עצות למישהי אבודה?

שירית בת 24 | כתבה את השאלה ב-27/09/19 בשעה 21:06

שלום לכולכם. אני סטודנטית במכללה ידועה בארץ ( מעדיפה לא לחשוף את שמה) בת 24 ורווקה. כרבע אני נמצאת בחופשה המכללה עד סוף אוקטובר . קצת עוברת עליי תקופה לא טובה ואני מרגישה צורך לציין. עם חברים מהילדות אני לא בקשר בכלל (מלבד אחד ידיד טוב שהתאמנו ילד בקארטה) וכל שאר חבריי הם מהצבא לימודים מהעבודה. עד כאן הכל מושלם (לא ממש נהנתי בתיכון ולא הייתי אהובה ויהודה בין סובביי כמו בתקופה בצבא ושאחריה).
בימים אלה אני עובדת המון שעות ומתאמנת בחדר כושר, מכיוון שאין לי יותר מידי מה לעשות חוץ מזה (רוב חבריי בחו"ל). ומאז החופשה אני מרגישה מעט לבד, לא שזה רע כן? אבל אני מרגישה באמת את חיי הרווקות ודיי קשה לי עם זה. היו לי כמה בני זוג אך לא משהו רציני ואני מאלה שמעדיפים להתרכז בקריירה ולימודים מאשר להכיל עוד מישהו בתוכי (סליחה שזה נשמע רע אך בתקופות לחץ אינני מסוגלת). יוצא לח גם לחשוב על אחת החברות הכי טובות שהיו לי בתקופת התיכון, שאף אחד אחר לא שם עליי פס. סוג של אפילו התאהבתי בה ויוצא לי טיפה לחשוב עליה גם היום (גם בקטעים מיניים) לעיתים אף אני חושבת ומפנטזת איך אני והיא מבלות יחד וצוחקות ועוד. חשוב לי לציין כי מלבדה לא הרגשתי מעולם רגש לבחורה אז טרם אני יכולה להגדיר את עצמי כ-ביסקסואלית (אין בזה שום דבר רע בעיניי אבל אני לא מרגישה ככה). היא לא יוצאת לי מהראש וכמה וכמה ניסיתי במקרה ליצור שיחה דרך האינסטגרם או דרך הפייסבוק וזה היה דיי קריר (משני הצדדים). אני והיא לא בקשר בערך מ2015 ...כששתינו התגייסו התרוקנו אחת מהשנייה וגם דיי ירד לי ממנה (כלומר, פחות הרגשתי התאהבות בה) .ואז השתחררתי ולא הרגשתי כלום ודיי שמחתי . שמחתי שאין לי אליה כלום ואני לא באמת התאהבתי בה. אבל, מאז החופשה המכללה אני לא מפסיקה לחשוב עלייה! היא לא יוצאת לי מהראש! אני מסתכלת על שיחות עבר ומתמלאה געגועים אלייה כמה שהיא חסרה לי!מרגישה שהיא יכולה למלא את כל נפשי את כל ליבי ואף אחד אחר לא! אני מדמיינת כל לילה אני לידה היא מחבקת אותי ונותנת לי הרגשה שיש מישהו שאוהב אותי (מציינת נקודה נוספת אולי היא תעזור, הוריי גרושים וכל האחים שלי נשואים ואני גרה לבד ) . אני יודעת שאולי אני קצת מתוסבכת אבל אין לי עם מי לשתף ...אין אחד שאני יכולה להסתכל לו בעיניים ובאמת לשפוך איתו את כל מה שנאמר כאן.
אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי ולייעץ כי אני קצת אבודה ובא לי להיות מאושרת ולא סתם מצוברחת.
תודה רבה ושנה טובה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"