המפקד שלי משגע אותי (צבא), מה אתם מציעים לעשות?

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-25/09/19 בשעה 13:29

ביקשו ממני מחר להגיע מחר בשעה 7:30 לבסיס בשביל טיול כלשהו
עכשיו המצב הוא שהאוטובוס הראשון שיוצא לכיוון היעד שלי הוא ב6:00 ואני גר ממש רחוק יחסית לבסיס
התקשרתי למפקד וביקשתי ממנו בצורה הכי מנומסת בעולם לאחר כי אני לא הולך להגיע ובנוסף הצעתי גם להגיע ישירות אל היעד הראשון בטיול בשביל לחסוך זמן

המפקד נענה לי בסירוב והתייחס אלי בצורה הכי מגעילה בעולם ואיים עלי שאם אני אאחר אז:
"זה יגרום לתגובה משמעתית חמורה"
הקטע שזה מפקד חדש ואני מכיר אותו יומיים בלחץ, מה אתם מציעים לעשות?

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2019-09-28 01:44:40

עידכון 1:
בסוף איחרתי ב5 דקות והודעתי על זה למפקד, הוא איים שפעם הבאה שאני מאחר זה יהיה משפט וקיבלתי שעתיים ביציאה
אין לי מילים

עידכון 2:
לכל החדשים, תקראו את המקרה עד הסוף ואז תשפטו יש אנשים כאן שלא מבינים מה קרה בסיטואציה בתכלס...
שמור עדכון

מה אתם ממליצים לעשות?

לנסות להגיע בזמן ואם לא מצליח להודיע למפקד

ללכת להוציא גימלים

אחר (אפרט בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"