זה הגיוני שעליי הוא מתקמצן אבל מעביר לאמו כסף כל חודש?

נופית בת 26 | כתבה את השאלה ב-28/04/14 בשעה 16:12

לפני חודשיים הכרתי בחור ממש מקסים והכל מעולה בינינו ויש כימיה וזרימה ממש טובה
יש רק בעיה אחת שממש מפריעה לי.
מפריע לי שלפעמים הוא מעט מתקמצן עלי ולא רואה אותי ואני אסביר היכן זה בא ליידי ביטוי. נניח אנחנו נמצאים באיזור של מסעדות אז הוא יקח אותי למסעדה שנחשבת זולה יותר ולא פנסית.. למרות שהוא עובד ומרוויח יפה מעל 9000 ש"ח פחות או יותר.
נניח היינו בקניון נכנסנו לחנות תכשיטים כזאת של אופנה לא זהב יהלומים וכאלה.. הוא קנה לאמא שלו שרשרת כזאת חמודה ב100 ש"ח הוא לא ישאל אותי אם בא לי גם משהו למרות שהוא ראה שהתעניינתי בכמה אביזרי אופנה (מחירים מגוכחים) לא מדובר על הכסף.. מדובר תשומת הלב. בקיצור אלו שתי דוגמאות אבל יש עוד הרבה.
ושוב.. זה לא שאין לו. גיליתי שהוא מעביר לאמא שלו (שלא עובדת וחייה מביטוח לאומי) לא פחות ולא יותר מ3000 ש"ח כל חודש.. זה לא מוגזם? יש לי הרגשה שאמא שלו די חיה על חשבונו.. הוא כל הזמן עושה קניות לבית הוא בנוסף משלם עוד הוצאות..
או שנגיד היינו בקניון והוא קנה מיקרוגל חדש הביתה.. למה? כי אמא שלו רמזה לו שהמיקרוגל שלהם "עושה בעיות" ומיושן
הערתי לו על זה כי זה קצת מעצבן אותי כי אנחנו יכולים להנות עם הכסף הזה והוא לא אמור לשלם לאמא שלו על כל הדברים האלה. גם אני גרה בבית ואני לא משלמת כלום וגם ההורים שלי לא יקחו ממני.. הוא ביקש שלא אתערב.
אבל יש לי הרגשה שאמא שלו מנצלת אותו ולא מתחשבת בו שהוא גם צריך להנות וגם לחסוך את הכסף.
ככה אמא אמורה להתנהג?