נהניתי מהפעם הראשונה שלי ללא כאב או דימום, מוזר לי. נפוץ?

ליאת בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/09/19 בשעה 11:38

אהלן.. בקצרה- הייתי בתולה עד אתמול.
הייתה לי התנסות מינית לפני שנה וחצי (האקס שלי דחף לי אצבעות) ושם זה נגמר.. מציינת שלא היה דימום או משהו זה רק היה כיף.
אחרי שנה וחצי הגיעה התנסות יותר אינטנסיבית עם בחור אחר, רק שבפעם הראשונה שהוא דחף אצבעות ירד לי טיפונת דם ושרף לי נורא באיבר המין גם בפגישות אחרות שהוא דחף אצבעות..
בפגישה האחרונה שלנו שכבנו (ללא אצבעות לפני, כל השאר כן) וכאב לי טיפונת כשהוא רק נכנס אבל תוך שניות הצלחתי להנות בלי שום כאב וזה הרגיש כאילו אין שום קרום שאמור להיקרע.. כשהגעתי הביתה היו לי המון הפרשות ונקודה ממש ממש פיצית של דם ולא שרף לי בפיפי.
ואני שואלת- האם הגיוני שמהחדרת אצבעות שרף לי נורא גם באיבר המין וגם בפיפי ומהחדרת איבר מין כלום? לבחור יש איבר מין גדול והוא נכנס עד הסוף.. יש מצב שהקרום שלי פשוט לא נקרע או שאולי פחות רגיש? חייבת הסבר הגיוני כי כל מי שדיברתי איתו אי פעם הכין אותי שהפעם הראשונה שלי הולכת להיות נוראית. תודה מראש.

הנאה בפעם הראשונה...

נדיר אבל יכול להיות

מוזר ולא תקין

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"