בעיה בזקפה, זה פסיכולוגי או פיזי?

אנונימי בן 26 | כתב את השאלה ב-22/09/19 בשעה 22:22

לאחרונה שיוצא לי לשכב עם נשים אני מרגיש שהוא פשוט לא עומד, או גם אם כן הוא יורד יחסית מהר.. יכול להיות עם מישהי אחת שגם לא גומר מהר, ובנוסף שהוא מחזיק הרבה זמן בלי לרדת.. אבל הרבה פעמים יוצא שגם אם אנחנו באמצע הוא יורד עוד אני בפנים.
השאלות שלי בעיקר:
1. האם אוננות יכולה לפגוע, כאילו אם זה שאני גומר יחסית באופן רב יחסית או שוכב הרבה במקביל לאוננות יכול להשפיע על מצב הזיקפה?
2. או האם מי שהצליח להחזיק לי הרבה זמן בלי לרדת, זה רק כי באמת נהנתי, והיה באמת טוב במיטה, ונמשכתי וזה בכלל עיניין פסיכולוגי ואישי, ולא משהו פיזי?

אני יודע שמבחינה פסיכולוגית יש קשר ל-2 אבל השאלה בעיקר האם זה אולי משהו פיזי, או אוננות וכו.. או באמת נתו משיכה וזהו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"