מציצנות במקלחת זה נפוץ? ואיך מונעים את זה?

פוחדת בת 18 | כתבה את השאלה ב-20/09/19 בשעה 17:37

אני לפני צבא ושמעתי כבר שקרו מקרים שחיילים הציצו לחיילות במקלחת. קראתי שקרו מקרים כאלה שהצליחו לטפס מעל גדר או להציץ דרך חור, ושהחיילים שעושים את זה מקבלים עונשים לא ממש חמורי. ברור שאסור לשתוק אם דבר כזה קורה, אבל צריך ליצור הרתעה לחיילים כדי שזה לא יקרה, כי לעזור לקורבן של הטרדה מינית לוקח כאן במדינה מלא זמן. אז בכל אופן יש לי כמה שאלות:

הראשונה- האם כדאי לעשות סיבוב סביב אזור המקלחת (לא בשעת תש אלא בהפסקה או בזמן פנוי אחר), לסרוק את המקום ולנסות לאטום חורים בצורה מאולתרת? אם החור גדול מדי אז זה יהיה הגיוני להדביק תמונה של משהו מפחיד או מגעיל כמו סצנה מסרט אימה או חיה ארסית? (להדביק ככה שזה יפנה כלפי חוצה)

השניה- אולי כדאי לשים איזה חפץ או משהו על הרצפה או לתלות אותו על הגדר כדי למנוע גישה מהחיילים?

השלישית- אולי ליצור פשוט הסחה ולזרוק איזו חוברת או מגזין לגברים על הרצפה, באזור שבו החיילים מציצים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"