מבולבלת מאוד, לספר או לא לספר לבעלי על הבגידה?

צפונית1 בת 42 | כתבה את השאלה ב-18/09/19 בשעה 20:16

נשואים באושר וזוגיות טובה כבר 15 שנה, יש לנו שלושה ילדים מקסימים. לשנינו משרות בכירות. עם כל הלחץ בעבודה אנחנו מקפידים לצאת לבלות בארץ ובחו"ל . לבד וגם עם הילדים. מפגשים חברתיים עם חברים , הופעות , מסעדות , פאבים. חיי המין סבירים , אמנם לא בתדירות גבוה...אבל בהחלט מספקים.
מעולם לא יצאנו או חשבנו על אחרים ולא פתחנו את חיי הזוגיות. אני בטוחה בזאת שגם בעלי בנסיעותיו לחו"ל לא "פזל לצדדים". דאגנו לספק אחת את השני בשיחות וידאו :). המקרה היה ביום ראשון. נשארתי בבית , לקחתי יום חופש, עיפות של סוף השבוע. היו אצלינו קרובים עם הילדים בשבת . הכל נפל עלי היות ובעלי נמצא בחו"ל ויחזור רק ביום שישי בבוקר. בכל אופן כולם הלכו....שתתי את הקפה של הבוקר ונכנסתי להתקלח. יצאתי מהמקלחת במגבת והרגשתי מאוד חמה. אפילו במקלחת קצת נגעתי בעצמי. הדלקתי את הטלוויזיה ונכנסתי לאחד מאתרי הפורנו והתחלתי לצפות בסרט. נשכבתי במיטה הורדתי מעלי את המגבת והתחלתי לאונן. הייתי ממש ממש בתוך כל ההתרגשות. שלפתי את הויברטור מהמגירה. אני חושבת ששיחקתי כך עם עצמי אולי כחצי שעה וגמרתי כמה פעמים. בשלב מסויים קמתי ולקחתי את המגבת שהייתה לצידי והתכוונתי לחזור למקלחת. ורק אז הבחנתי בחלון חדר השינה(חלון גדול עם דלת הזזה שפונה לחצר קטנה (שם יש לנו ג'קוזי) שמוסתרת מכל הגינה חצר שלנו בצימחיה. אנחנו גרים בבית קרקע. עמד שם הגנן שלנו, שכחתי שהיום זה היום שהוא מגיע. פעמים בחודש....מי זוכר
:(. בחור צעיר סיים לא מזמן את השרות הצבאי. מייד ניסיתי להסתיר את עצמי עם המגבת. הוא עמד שם והסתכל ואני עליו. ראיתי את הבליטה במכנסיים שלו שהייתה כל כך ברורה. עמדנו ולא דיברנו אולי דקה,שתיים. לא יודעת למה נשארתי. הוא הסתכל סביב ואז הוריד את המכנסים והתחתונים. הזין שלא עמד ובהחלט יש לט במה להתגאות :). הוא התחיל לאונן תוך כדי שהוא מסתכל עלי. הסתכלתי עליו. בשלב מסויים הוא הזיז לצד את הדלת שמסתבר השארתי פתוחה. לא אמרתי כלום. הוא המשיך בשלו ואני מסתכלת. אז ביקש בשקט אם אני יכולה להוריד את המגבת ולהתקרב אליו קצת. הורדתי את המגבת והתקרבתי אליו. הוא המשיך לאונן ולהסתכל עלי. אמר שאני מאוד יפה ומה שעשיתי מאוד גירה אותו. בשלב מסויים הוא פלט וגמר עלי..... על הבטן על הרגלים וגם קצת על השערות . חייכנו אחד לשני. נתתי לו את המגבת שינקה את עצמו. הרים את מכנסיו אני סגרתי את הדלת ואת הוילון . נכנסתי למקלחת ואוננתי שוב. מזמן לא גמרתי באוננות כמו שגמרתי הפעם. עכשיו אני כל כך מבולבלת ולא יודעת ....בגדתי....טעיתי....לספר לבעלי....מה עשיתי....אבל לא נגענו אחד בשני...מה אני עושה :( ?

לספר לבעלי?

ברור

לספר לפסיכולוגית שלי

לקבור את הסיפור ולא לספר כלום.