חבר שלי ממש קמצן והוא התחיל לחיות על התקציב שלי, מה לעשות איתו?

בדויה בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/09/19 בשעה 14:45

היי , יש לי חבר כשנה( הוא כמעט בן 19) , מאז תחילת הקשר הוא מתחשבן איתי ומתקמצן עלי , בהתחלה הצעתי מנימוס שאני אשלם חצי (אני עובדת קשה בשביל כל שקל שלי) וזה פשוט נכנס כביכול להרגל אצלו. לדוגמא - אנחנו סתם אפילו יוצאים לפארק. הוא לא מביא איתו שקל ואז אומר לי אני צמא בואי נקנה משהו לשתות כשאין לו שקל על התחת וזאת לא פעם ראשונה , הוא מבקש ממני לשלם עליו כשאנחנו קונים סתם חטיפים ועוד , מה אכפת לך לשלם עלי ת30 שקל המסכנים האלה? כבר כמה חודשים שאני זאת שמשלמת עליו נמאס לי , בנוסף לכך הוא לא מוציא אותי לשום מקום לא קולנוע לא מסעדה כלום. רק היום נזכר לקרוא לי ללכת לסרט - אמר לי מההתחלה שמשלמים חצי חצי.