אני מרגישה מינית מדי. הגיוני?

ילדונת:/ בת 18 | כתבה את השאלה ב-13/09/19 בשעה 14:03

אני בת 18, אני אומנם עדיין די ילדה אבל אני מרגישה ממש ממש מינית, אני תמיד חושבת על סקס, אני תמיד רוצה סקס, בכל רגע פנוי שיש לי בעבודה פשוט עולות לי מחשבות מיניות לראש, אותי דבר בבית, עם חברות..
אני לא יודעת אם זה סביר ולגיטימי שאני חושבת על זה כל כך הרבה..
אני שמה לב שחברות שלי למשל, לא מתעניינות בזה כמוני ולא חושבות על זה כמוני.
זה לא שזה משהו שהתחלתי לחשוב עליו רק לאחרונה, מאז שאני ילדה ממש ממש קטנה אני זוכרת את עצמי ממש מינית ותמיד מתעניינת וחושבת על זה המון.
גברים- זה משהו שיכול להרתיע אתכם?
אני מרגישה שלפעמים זה משהו שיכול להרתיע, בגלל זה אני אף פעם לא פתוחה עד הסוף למשל כשאני מקיימת יחסי מין, מרגיש לי שגברים יכולים להירתע מזה שאני ממש מינית.
אני אתן דוגמא- במערכת היחסים האחרונה שהייתה לי, היה לי חבר 8 חודשים. הרגשתי שאני תמיד רוצה לקיים יחסי מין, הרגשתי שאני זו שיוזמת יותר ברוב הפעמים וגם זו שנהנת יותר מקיום יחסי המין (זה לא שהוא לא נמשך אליי או משהו כזה, הוא ממש נמשך אליי וממש פעיל גם, פשוט אני רציתי טת זה בתדירות יותר גבוהה ברוב הפעמים) זה משהו שממש מבאס אותי כי אני מרגישה שאני מתביישת להיפתח עד הסוף, אז לפעמים אני לא אומרת שבא לי לקיים יחסי מין כי אני מרגישה שזה מוגזם מדי.
יכול להיות שיש לי בעיה כזו? זה קיים?

הגיוני?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"