איך אפשר להוריד את הקוביות שלי בבטן ללא השמנה?

17~ בת 17 | כתבה את השאלה ב-12/09/19 בשעה 17:11

אני מבחינה גנטית מאוד רזה בבטן ויש לי צורת גוף של שעון חול שאני דיי מרוצה איתה ואני פעם בשבוע מתאמנת קצת על הבטן והרגלים בכל זאת כדי להיות בכושר אבל מופיעות לי בבטן קוביות (כמובן לא כאלה דרמטיות כמו אצל בנים אבל עדין רואים אותם לפעמים) ואני מאוד רוצה בטן שטוחה רק בלי הפסים של הקוביות אולי להשאיר רק את הפס באמצע ובצדדים שזה פשוט בטן חטובה רגילה. אני *לא* רוצה להשמין אני שמחה עם ההיקף של הבטן שלי אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שחפרתי ושזה "בעיות של עשירים" אבל בנים לא אוהבים קוביות אצל בנות וזה גורם לי להרגיש רע עם עצמי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"