אפשר להקדים את הצו ראשון?

דעתן בן 16 | כתב את השאלה ב-03/09/19 בשעה 10:12

היי, אני בן 16.8 חודשים – לא-מזמן קיבלתי צו ראשון לתאריך 16 לדצמבר, אני לא אוכל לבוא נגיד במועד מוקדם בהתנגדות מהמועד שנקבע? כי זה מתנגש יום לאחר יום-הולדתי וגם מעדיף לסיים עם זה מוקדם, וגם שיהיה לי זמן למיונים וכד'. בנימה זו ארצה לשאול כמה שאלות.
1: לגבי הבדיקות הרפואיות הנדרשות שנמצאות בצו; אוכל לבצע את כולן ללא יוצא מן הכלל בקופת החולים? כולל "בדיקת הביצים"? ואם אני אגש לבד ללא כיתתי מכיוון שאני לומד בפרויקט הילה (אני 4 י"חל אנגלית וסיימתי 12 שנ"ל באנגלית ותכף בעוד מקצועות ואז ניגש לבגרויות) כך שאינני "מפגר בחומר או משהו". אצטרך להביא טופס או משהו שקשור לבית-הספר?
2: עברתי שלושה בתי-ספר, לא-כולל מעבר יסודי חטיבה. שמעתי באינטרנט שמי שעבר שלושה בתי-ספר מתווסף לו משהו שנקרא קה"ס אשר פוסל קצונה או גדודים. יש לציין אין לי בעיות חברתיות או רגשיות. זה יפגע בי?
3: יש טריקים או כל מיני שיטות אשר יעזרו לי לקבל קב"א גבוהה? אני בן-אדם די איכותי סך-הכל וחכם אני מניח. מה עליי לייצג בראיון? אותו הדבר לגבי הדפ"ר.

תודה רבה לאלופים שקראו, באמת אשמח לעזרה :)

דעתן צירף תמונה לשאלתו:

עקב זה שעברתי שלושה בתי ספר זה יפגע בי? אף על-פי שאין לי בעיות חברתיות...

כן

מאה-אחוז לא.

אנו לא בטוחים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"