מתחם הייעוץ של לוינסקי

שכחתי לקחת גלולה בלילה ששכבנו! מה הסיכוי שאני בהריון?!

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/09/19 בשעה 16:37

היי
אני בת 17, לוקחת גלולות בערך שלושה וחצי חודשים בקפידה, לא שכחתי אפילו פעם אחת ולא לקחתי באיחור אלא תמיד לפי הזמן.
אתמול בלילה אני והחבר שלי שכבנו, ושכחתי לקחת גלולה, נזכרתי רק היום בסביבות שלוש- ארבע (השעה הקבועה היא סביבות 11 וחצי בלילה). ולקחתי ברגע שנזכרתי. וכתוב על הגלולות שאם שכחתי אז לקחת באותו היום את שניהם ואין צורך להשתמש באמצעי מניעה.
הוא לא גמר בתוכי וגם אני סיימתי מחזור לפני 3 ימים ולפי השעון הביולוגי אני לא מבייצת והסיכוי להכנס להריון הוא נמוך.
האם הסיכויים להכנס להיריון לטובתי או לרעתי?

האם אני בהיריון

סיכוי גבוה

סיכוי נמוך

סיכוי נמוך מאוד

לקחת פוסטינור

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"