איך לצאת מהדיכאון והחרדה הזו?

מתי יהיה לי שקט נפשי בת 22 | כתבה את השאלה ב-30/08/19 בשעה 15:58

האמת לא ידעתי כבר למי לפנות אני נימצאת במצב נורא קשהה אני לא יספר פה הכל כי זה לא יסתיים אבל אנסה כמה שיותר לפרט בשביל שתבינו
מאז ומתמיד היית לי חרדה חברתית אז בזמנו לא ידעתי אבל עכשיו בוודאות זו חרדה חברתית לחלוטיין אז כמו שחלקם כבר יודעים מי שיש לו תדבר הזה בקושי יכול להתמודד אם סיטואציות חברתיות ובכלל להיות מול סביבה של אנשים אני בכל זאת נלחמת וכן מנסה להתגבר על הפחדים שלי וכן מנסה לעזור לעצמיי אבל לא משנה מה אני יעשה אפילו שהצלחתי לנהל כמה שיחות תמיד ארגיש שזה לא מספיק שאני לא טובה שאני לא מעניינית ושאני בנאדם אפס אני פשוט הגעתי לשלב שאני לא מסוגלת יותר לא משנה כמה עידוד אקבל כמה חיזוק וכמה מחמאות מאנשים כלום לא עוזר אני על סף יאווש מפחדת לפגוע בעצמיי מרגישה שהכל זה עניין של כמה רגעים עד שאני אשבר ואסיים לכאב הזה סוף אני כל היום בדיכאון מחשבות אין לי שקט נפשיי וזהה משהו שאני לא יכולה לשלוט עליו שזה הכי כואב שזה לא בשלטתי לא משנה כמה העסיק תעצמי וכמה אספר לעצמי בולשיט שהכל יהיה בסדר וזה יעבור בסוף שזה רק תקופה שהכל זמני זה אפעם לא עוזר ממש רע לי בחיים האלה ואני לא יודעת מה לעשות יותר.אין לי תכוחות הנפשיים כבר לעזור לעצמיי אני שבורה אני מרגישה שהחיים האלה גדולים עליי ולא משנה מה אני יעשה תמיד נולדתי לסבול וכלום לא ילך לי מרגישה שלפעמיים אלוהים עושה בכוונה ומקשה על החיים שליי עוד יותר. מתחננת תעזרו ליי אני רוצה לצאת מהצב הזה ולא שהדיכאון והחרדה ינצחו אותי וחלילה אגמור את חיי

ללכת לטיפול מקצועי

כן את חייבת

לא זה סתם בזבוז כספיי

רק ורק את תעזרי לעצמך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"